Zeeva

ma13072020

Back U bevindt zich hier: Home VC - ZEEUWS-VLAANDEREN Bestuur

VC bestuur

  Functie Naam   E-mail
  Voorzitter John de Brock Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Secretaris John Konijnendijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Penningmeester Tiny de Ruiter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Lid  Frans Dieleman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
  Materiaalbeheer John de Brock Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Clubavondverslagen John Konijnendijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Webmaster John Konijnendijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Informatie voor website John Konijnendijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Programmacommissie           
Betty Piessens Han Sijnesael Frans van Waas Cor Sol John de Brock Sjaak Keijmel  Tiny de Ruiter
 
Correspondentie adres: Kipstraat 3 4589 KR Ossenisse